Bewaar deze activiteit Verwijder deze activiteit
Alle activiteiten

In Gods naam van Bastiaan Ragas

29-05-2024
20.00 uur
Algemeen
De Lindenberg in Nijmegen

Hoe ga je in godsnaam met het leven om?

In een tijd vol onzekerheden, onrust en verandering zoekt Bastiaan Ragas naar antwoorden in een eeuwenoud verhaal. Hij neemt u mee door de Bijbel met muziek van Bach tot Presley, humor, ontwapende kwetsbaarheid en confronterende dialogen. Een reis door het meest geciteerde en misschien wel onbegrijpelijkste boek ter wereld: de Bijbel.

Ella Heusinkveld: "Ik heb de voorstelling al meegemaakt in Ede. Het was echt ontroerend, prachtig, en neemt je mee! De voorstelling heeft met zo geraakt dat ik na afloop dacht: dit zou ik ook met gemeenteleden in Nijmegen willen delen."

En die gelegenheid is er: Bastiaan Ragas treedt op woensdag 29 mei om 20.00 uur op in de Lindenberg in Nijmegen.

Via de landelijke PKN is een speciale aanbieding geregeld voor de plaatselijke kerken. De werkgroep Inspiratie heeft 40 toegangskaarten voor het gereduceerde tarief van € 15,- per stuk gekregen voor belangstellenden.

Wilt u deze voorstelling bezoeken? Stuur dan een mail naar inspiratie@pkn-nijmegen.nl. We gaan dan volgens het principe wie het eerst komt, de kaarten verkopen.

Mochten deze 40 kaarten zijn uitverkocht, dan zijn er mogelijk nog enkele kaarten voor € 25,- beschikbaar via de reguliere verkoop. Deze zijn te bestellen via: Bestellen | Petrus - Protestantse Kerk.