Actueel

In navolging van het dringende advies van de Protestantse Kerk Nederland (de PKN) heeft met moderamen besloten om vooralsnog  tot en met 2 maart 2021 de erediensten in onze kerken uitsluitend online te verzorgen (livestreaming en/of als YouTube-filmpje via de website van onze PGN). Er zijn dus geen fysieke bezoeken aan de kerkdiensten mogelijk, ook niet voor 30 mensen.
Tevens zal vanaf zondag 17 januari 2021 in ieder geval de komende zondagen,  t/m 28 februari 2021, tijdens de (online) kerkdiensten in het geheel niet gezongen worden. Dus ook niet met een klein aantal personen, zoals in het eerdere advies van de PKN nog als mogelijkheid werd genoemd.

Beroepingswerk:
Vacature (de tekst) predikant Prot. Gemeente Nijmegen.
* Profiel gemeente PGN
* Profiel predikant PGN
* Toekomstvisie PGN
Reageren was mogelijk tot 9 februari 2021.

Nieuwsbrief “De Omroeper”.
jaargang 2020 nr. 1 t/m 24

jaargang 2021:
nr. 1 van 6 januari 2021
nr. 2 van 21 januari 2021
nr. 2A van 21 januari 2021   (bijlage t.b.v. de gemeenteleden van de sectie Landwijk)

Even voorstellen:  ds. Marieke Fernhout, onze tweede ambulant predikant

Actuele berichtgeving rondom het coronavirus

Lees hier het jaarverslag 2019 (klik hier) en de jaarrekening 2019 (klik hier)

Gemeenteraadpleging april 2020:
* De Omroeper Special (klik hier)
* Reactie Kerkenraad op vragen vanuit de gemeente (klik hier)
* Toekomstvisie (klik hier)
* Korte samenvatting Toekomstvisie (klik hier)

In 2017 verscheen een kort historisch overzicht betreffende de voormalige Gereformeerde Kerk te Nijmegen.
Hierbij de link naar het betreffende verhaal. (klik hier)

De Groenestraatkerk, die rond 2008 afgebroken werd
(foto: genealogie-rene-martens.nl).

De Immanuëlkerk (voorheen Noorderkerk) aan de Bijleveldsingel, die in 1973 werd gesloopt.