Welkom bij de Protestantse Gemeente te Nijmegen.

Ons visitekaartje, zoals vastgesteld bij het besluit herstructurering P.G.N. maart 2015:

Wij ontmoeten elkaar in de Protestantse Gemeente te Nijmegen rond de inspiratie die Jezus ons heeft meegegeven. Wij zien om naar elkaar en onze omgeving en proberen Gods liefde in de praktijk te brengen. Die komt tot uiting in respect, vergeving, solidariteit, zorg voor de ander en eigen verantwoordelijkheid.

Het visitekaartje is onze visie op geloof en gemeente-zijn, daar willen we naar streven en dat willen we uitdragen.
Dit is een dynamisch proces: veranderingen, bijstellingen en aanvullingen zijn altijd mogelijk.

Actuele berichtgeving rondom het coronavirus

update van 4 november 2020

Gebruiksplannen (kerk)gebouwen

Voor de kerkdiensten (fysiek en online) en voor de mogelijkheid van digitale collectes zie “Viering

Gemeente opbouw.
In dit filmpje stelt de groep ‘gemeenteopbouw’ of te wel GO zich aan u voor. Zoals u al gelezen heeft, begint nu een serie bijeenkomsten, waarop wij met elkaar onze gemeente een boost willen geven om geloof te vieren en te delen waar een ieder met vreugde aan mee kan doen. Met elkaar zijn we de kerk, zijn wij deze gemeente. Ook al kun je op zo een avond niet komen, geef je tòch op als iemand die betrokken wil zijn bij deze hernieuwde vormgeving van onze gemeente. Uiteraard houden we rekening met de corona-regels die ons er niet weerhouden om deze stappen nu te doen! In de hoop op zegen
(klik op het plaatje voor het filmpje)

* website sectie Stad (klik hier)
* website sectie Dukenburg/Lindenholt (klik hier)
* website sectie Landwijk (klik hier)

Actie kerkbalans 2020, de katern
(klik hier)

In het kader van transparantie en openbaarheid  zijn zowel de beleidsdocumenten als de  documenten waarin verantwoording afgelegd  te vinden op de website. U vindt ze hier.
U vindt de zgn. ANBI-tekst hier.

Hebt u nieuws, suggesties of artikelen, mail het naar:
barend.de.gooyert@pkn-nijmegen.nl

Informatie over de kerken (zie “Kerken):
Bartholomeuskerk
Ontmoetingskerk
Petruskerk
Stevenskerk
Maranathakerk

Heeft u een kerkdienst gemist?
Voor de diensten van de Maranathakerk klik hier
Voor de diensten van de Ontmoetingskerk klik hier

privacy-verklaring PGN  april 2019